Wij zijn het Koninklijk Hengelo's Mannenkoor, kortweg KHM.

Sinds 28 maart 2024 is De Tempel onze nieuwe oefenlocatie, met een kleine 60 mannen zingen wij dan van 20:00 tot 22:00 om te repeteren voor optredens maar ook zeker voor ons plezier. Na afloop hebben wij een derde helft, tot 22:40 waar we onder het genot van een drankje gezellig bijpraten.

Wil je een keer komen luisteren, of zelfs eens kijken of je mee kunt zingen, je bent van harte welkom op donderdagavond. Spreek een van de aanwezige heren aan en die zorgt er dan wel voor dat je op de juiste plek komt. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wat zingen wij dan, ja wij hebben een heel breed repertoire, van Soldier On van Direct, via Ramses Shaffy naar echte klassiekers zoals Cantique de Jean Racine.

De nadruk ligt tegenwoordig op de wat meer populaire vlotte nummers, maar af en toe een klassieker kunnen we ook niet laten. Laat je gewoon eens verrassen.

Wij treden regelmatig op, zoals bij Amusing Hengelo maar ook organiseren we zelf concerten of optredens.

Bekijk onze website voor meer informatie www.khmk.nl, controleer gelijk de agenda, daar staat niet alleen op wanneer wij optreden, maar ook wanneer er geen repetitie is. Staat een donderdag niet vermeld dan betekent dit gewoon dat er gerepeteerd wordt

Voor meer informatie stuur een mail naar info@khmk.nl, of gebruik de WhatsApp knop op de website.