POPENZO

POPenzo is een enthousiast, gezellig en levendig vierstemmig popkoor uit Hengelo. Ons koor bestaat uit ruim 35 vrouwen en staat onder enthousiasmerende leiding van dirigent Alex Leenders. Tijdens optredens worden wij begeleid door een eigen band met ervaren muzikanten.

Ons brede en gevarieerde repertoire  van oude  klassiekers afgewisseld met eigentijdse nummers maakt het zingen bij POPenzo te gek.  Plezier in muziek is een belangrijk item binnen ons koor en dat is ook te zien en te horen. Vol passie brengen wij onze swingende, humoristische en soms ontroerende repertoire ten gehore. Het merendeel van onze arrangementen is op maat geschreven, door o.a. onze eigen toetseniste Marion Willems. Nummers als Proud Mary, Coming Home, Flashlight, Don’t stop me now behoren tot ons repertoire.

Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur repeteren wij in wijkcentrum ‘de Tempel’. Mocht je eens een repetitie van het leukste popkoor van Hengelo bij willen wonen, stuur dan even een mailtje naar info@popenzo.nl en maak een afspraak. Je bent van harte welkom!


DE ACTIVITEIT

Vierstemmig popkoor


CONTACT

Een overzicht van de optredens kun je vinden in de ‘agenda’ op www.popenzo.nl