REPAIRCAFÉ

 

DOE MEE MET HET REPAIR CAFE HENGELO !

Wijkcentrum De Tempel organiseert samen met Oyfo (voormalig industriemuseum het HEIM) regelmatig een repaircafé. Wijkbewoners kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen om die ter plaatse, samen met de aanwezige reparateurs (M/V) weer in orde te maken.

Hoe word je één van onze vrijwilligers?

Repair Café Hengelo heeft regelmatig behoefte aan nieuwe, handige vrijwilligers die tijdens de bijeenkomsten aanwezig willen zijn als reparatiedeskundige of gastheer/gastvrouw.
Verder zoeken we mensen die het leuk vinden om hun kennis te delen in Repair Café cursussen. Aanmelden en meer informatie via: http://www.repaircafehengelo.nl

Bijeenkomsten van 10:00 - 13:00 uur:

Oyfo (voormalig HEIM): 23 november
Wijkcentrum De Tempel: 12 oktober
Het goed: 26 oktober

De data van de Repair Cafés in het nieuwe jaar zullen gepubliceerd worden op de websites en in de plaatselijke media.

Blijven klusjes bij u thuis liggen?
U kunt zich aanmelden voor de cursus ”Eenvoudige reparaties in en om het huis” die bij voldoende deelname start op 12 oktober bij wijkcentrum De Tempel. Kosten € 10,00 voor de twee bijeenkomsten.

CURSUS TECHNIEK REPAIRCAFÉ

 Repair café start met de cursus ‘techniek thuis’. In deze cursus die start op 12 oktober om 11:00uur en duurt tot 13:00uur in wijkcentrum ‘De Tempel’ zal een begin gemaakt worden met het aanleren van praktische reparaties. Voor de cursus wordt een bijdrage van € 5,00 (inclusief koffie) gevraagd.

Aanmelden kan via DeTempel@hetnet.nl

 

 

 

 


DE ACTIVITEIT

Repaircafé


CONTACT

Website repaircafe: http://www.repaircafehengelo.nl