STRESS (LESS) voor jongeren

<br><br>

 

GRATIS WORKSHOP Stress(les) voor jongeren.

In samenwerking met “SMART organised” organiseert wijkcentrum De Tempel de workshop STRESS(les).
Omdat dit een Slingerbeursdeal is wordt deze workshop GRATIS aan jongeren aangeboden.
Om te voorkomen dat mensen zich aanmelden en niet op komen dagen, en dus voor lege plekken zorgen, vragen we je om na aanmelding bij Ingo Nadorp 20 euro over te maken op onze rekening. Dit geld krijg je na deelname aan de cursus terug.

De workshop wordt op 5 oktober 2019 van 9.00 tot 13.00 uur
aangeboden voor maximaal 12 deelnemers.

Werkdruk of gewoon drukte? Wie heeft er niet mee te kampen. Dan maar wat minder doen? Dat kan, maar dat gaat ten koste van anderen. Dat wil je niet en daarom zwoeg je door. Dus je maakt meer uren dan waar je voor betaald wordt, je voelt stress en je ziet collega’s uitvallen. Hoe kun jezelf goed verzorgen én zelf meer rust in je werk vinden? Dat kan samen. Sterker nog, het moet samen, want van werkdruk komt ellende. En niemand kan het allemaal in zijn eentje oplossen. Tijdens deze workshop geven we je handvatten om aan de slag te gaan met stress. We geven je een stuk bewustwording en inzicht. Tijdens deze workshop zal steeds het verband worden gelegd tussen je persoonlijkheid en stress.

Met als doel de stap van ongezonde, gezonde stress of minder stress te maken.

Tijdens deze training staan 3 onderdelen centraal:
• Stress herkennen
• Stress verminderen

SMART Organized

SMART Organized helpt bij het geven van inzicht in communicatie en gedrag. We opereren vanuit een passie voor de mens en hebben de ambitie om voorop te lopen in trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Met plezier, maar ook met een kritische blik weten onze trainers het beste bij elk mens naar boven te halen.
Als specialist op het brede terrein van zowel persoonlijke, team, leiderschap als sales effectiviteit kunnen wij snel en adequaat voorzien in iedere vraag op elk niveau. Qua trainingen ligt onze expertise bij:

• Het ondersteunen van Plannen & Organiseren bij individuen en teams;
Insights Discovery trainingen en trajecten voor individuen, teams, sales en leiderschap. Tijdens deze trainingen behandelen we o.a. onderwerpen als persoonlijk leiderschap, samenwerken, feedback,stress, dit gebeurt steeds vanuit de kleurentaal van Insights


 ACTIVITEIT

WORKSHOP


CONTACT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Ingo Nadorp 

Tel: (074) - 242 67 16

Mail: detempel@hetnet.nl