ZAALVERHUUR

 

 

 

 

 

 

 

 

De gebruiksmogelijkheden van de Tempel

“De Tempel” heeft de volgende ruimten beschikbaar voor de huurders:

de Barruimte, direct achter de hoofdingang met een bar, waar 14 personen plaats kunnen nemen op hoge krukken, een “sta-tafel” met 5 plaatsen op hoge krukken en 52 zitplaatsen aan de tafels. Als de schuifwand is gesloten zijn er 36 zitplaatsen aan de tafels. De keuken is van alle gemakken voorzien. In de sfeervolle bar is een audio- en een video-installatie aanwezig. Naast koffie en thee staan enkele frisdranken en zwakalcoholische dranken ter beschikking.

de Kleine Zaal, een ruimte die door het sluiten van een schuifwand van de bar afgescheiden kan worden en die dan een eigen toegangsdeur heeft. De capaciteit van deze ruimte bedraagt 12 tot 16 personen en deze is uitermate geschikt voor vergaderingen en kleine verenigingen.

de Grote Zaal met een vloeroppervlak van ca. 15 bij 15 m en een
hoogte van ca. 5 m is geschikt voor allerlei doeleinden, zoals vergaderingen, gymnastiek, koor-, muziek- en toneel¬repetities.
In de zaal zijn 22 tafels en ruim 60 stoelen aanwezig.

het Handvaardigheidslokaal met 12 tot 15 plaatsen, afhankelijk van het gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van allerlei handgereedschap en van een keramiekoven. Ruimten zijn beschikbaar voor het opbergen van materialen en gereedschappen.

de Voorhofzaal, is geschikt voor lichte creatieve werkzaamheden, vergaderingen of presentaties / ontmoetingen voor kleinere groepen (ca. 20 personen). Deze ruimte is voorzien van een eenvoudige keukenvoorziening; ook zijn eventueel gekoelde dranken beschikbaar.

Aan de achterzijde van het gebouw is een ingang voor de rolstoelgebruikers. Ook is er een goed geoutilleerd toilet voor minder-validen.

“De Tempel” heeft sinds kort een beamer en een laptop; ook kan gebruik worden gemaakt van WIFI. Daarnaast is er een flipover aanwezig.

Let op: de ruimten in “De Tempel” worden niet verhuurd voor bruiloften, partijen en feestjes!

Voor meer informatie over het huren van de ruimtes, neemt u contact op met de beheerder

Vraag naar de mogelijkheden