INDOOR MODELVLIEGEN

Indoorvliegclub “The Old Flyers” is een hobbyclub die zich bezig houdt met op  afstand bestuurbare modelbouw helikopters en/ of quadcopters. Wij maken gebruik van een indooraccomodatie/ ruimte (de Tempel), waar wij vliegen met RTF

(Ready to Fly) elektro helikopters en quadcopters.

De (hobby) club heeft als doel om liefhebbers met een (technische) liefhebberij voor modelvliegtuigen en quadcopters 2-wekelijks bij elkaar te brengen.

Naast een ontspannen bezigheid, houdt het je ook “scherp” en is het een gezellige vrijetijdsbesteding die net zoveel aandacht nodig heeft als je deze zelf wilt geven. Het gaat daarbij vooral om veel plezier en gezelligheid. Ook al ben je pas een beginner, geen zorgen want bij ons zit je gebakken. Onze club heeft ervaren “piloten” die je graag willen helpen. De club is opgericht in 2014. Gezien de locatie is het niet onze bedoeling de club zo groot mogelijk te laten worden.

Wel belangrijk is een goede balans tussen beginners en ervaren vliegers.

Stukje historie

Het is allemaal begonnen met enkele liefhebbers van modelbouwvliegtuigen en helikopters. Henk Heeringa, Cas van Brakel en Bert Bosch waren de initiatiefnemers, zij hadden contact met elkaar vanuit ’t  Heim. Ze kwamen tot de conclusie dat ze allen op zoek waren naar een hal/ ruimte om met hun indoor quad-/ helikopters te kunnen vliegen. Uiteindelijk leidde dit ertoe dat er een accommodatie gevonden werd bij De Tempel; het vliegen daar bleek een groot succes. Besloten werd om samen als (gezelligheids) vliegclubje 2-wekelijks bij elkaar te komen om 2 uur te vliegen, vanaf 14:00 uur op vrijdagmiddag.

Nieuwsgierig geworden? Neem eens contact op met Henk Heeringa voor verdere informatie en/ of kom eens vrijblijvend kijken.


DE ACTIVITEIT

Indoor modelvliegen


CONTACT

Henk Heeringa

Tel.: (074) - 291 81 33  

e-mail: h.heeringa@kpnmail.nl